┬ę Fotoschool

Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

Meet the teacher: Proefles Reportage Fotografie

Terug naar overzicht

Ben jij geïnteresseerd in de tweejarige deeltijd fotografie opleiding van Fotoschool? Op woensdag 3 maart 20201 om 17:00 geeft docent John van Hamond een proefles Reportage Fotografie: de perfecte gelegenheid om een goed beeld te krijgen van het curriculum voordat de opleiding start op 10 maart!

Over John van Hamond
Documentaire fotograaf en fotojournalist John van Hamond studeerde af aan de Fotoacademie in 2016. Na aansluitend stage te hebben gelopen bij NRC Media, is hij fulltime als freelance fotograaf aan de slag gegaan. Hij werkt momenteel voor onder andere de Volkskrant en wordt vertegenwoordigd door fotobureau Hollandse Hoogte. Naast fotografie in opdracht werkt hij aan eigen projecten. Zo fotografeert hij nog altijd in de Graafsewijk in Den Bosch, het onderwerp waarmee hij eerder afstudeerde aan de Academie. In deze ‘probleemwijk’ gaat hij op zoek naar positieve elementen. In zijn werk richt hij zich altijd op de mens in zijn omgeving.

John als hoofddocent tijdens jouw eerste jaar
Start jij dit voorjaar met de opleiding? Dan wordt John van Hamond de hoofddocent van jouw klas. Tijdens deze proefles ontmoet je dus direct jouw eerste hoofddocent!

Over Fotoschool
Nog niet bekend met Fotoschool? Tijdens deze proefles zal ook directeur Ariane James aanwezig zijn om je een korte introductie te geven over de opleiding. Ook kan zij een antwoord geven op al je vragen over de studie.

Praktische informatie

Datum: woensdag 3 maart 2021

Tijd: 17:00 - 18:00 uur

Aanmelden