Toe aan een nieuwe uitdaging? Schrijf je hieronder in voor de fotografie-opleiding: op vrijdag 31 januari 2020 begint er weer een nieuwe klas van Fotoschool!

  • Lesdag vrijdag – middag en avond
    Lestijden: 14.00 – 21.00 uur
    Start: vrijdag 31 januari 2020 

 

Let op: om direct te kunnen starten met Fotoschool is een basiskennis over fotografie en beeldbewerking vereist. Heb je nog geen voortraject gevolgd via Fotogram, dan ontvang je na inschrijving een uitnodiging voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bepalen wij samen met jou of er nog voorbereiding nodig is of dat je direct kan starten met de opleiding.

Heb je elders al cursussen gevolgd, of heb je al veel technische kennis? Dan is een telefonisch voorgesprek voldoende. In onderstaand formulier kan je aangeven welke kennis je al hebt opgedaan op het gebied van fotografie in andere cursussen en workshops.

 

Mocht je nog vragen hebben over de opleiding of de Fotoschool, stuur ons dan een bericht via ons contactformulier of kom naar onze open dag. Ben je al helemaal overtuigd van je keuze? Schrijf je dan hieronder direct in!

Alle gegevens van dit inschrijfformulier worden met de grootste vertrouwelijkheid behandeld.

 

 

Inschrijfformulier - Mijn gegevens


INSCHRIJVING FOTOGRAFIE-OPLEIDING FOTOSCHOOL


Ja, ik wil me inschrijven voor Fotoschool, start vrijdag 31 januari 2020
Het is van belang dat je de Inschrijfvoorwaarden hebt gelezen.
Met het inschrijven voor de opleiding ga je akkoord met de inschrijfvoorwaarden.

Het cursusgeld wil ik betalen
In termijnenIn één keer
>> Je kunt het inschrijfgeld hier in één keer betalen via onze webshop.

>> Voor betaling in termijnen ontvang je een incassomachtiging. De toeslag bij een betaling in vier termijnen bedraagt € 80,- per studiejaar en wordt verwerkt in de eerste afschrijving.


Ik wil op de hoogte gehouden worden via de nieuwsbrief:
Ja, graagNee, bedankt