Toelating Fotoschool

Als je onze vooropleiding voor de Fotoschool hebt gevolgd, dan kun je direct starten met de Fotoschool. Ook de basiscursus bij Fotogram (in combinatie met de workshops beeldbewerking) geldt als een geschikt voortraject voor de Fotoschool.

Als je al veel kennis in huis hebt, maar bovenstaande trajecten niet gevolgd hebt, dan is het mogelijk om toegelaten te worden op basis van je portfolio. Hiervoor kan je een vrijblijvend intakegesprek bij ons aanvragen, wij kunnen je dan een passend advies geven.

Wil je testen of je over voldoende kennis beschikt, doe dan nu de kennis check. Je kan hier ook een afspraak maken voor een vrijblijvende portfolio beoordeling.

Vooropleiding Fotoschool

Mocht je kennis te kort komen wat betreft de basistechniek en beeldbewerking, dan bieden wij een vooropleiding aan in samenwerking met Fotogram. Deze bestaat uit zes lessen Basis Fotografie met Praktijk (inclusief Basis Flitsen), twee dagdelen Lightroom en twee dagdelen Photoshop.

De vooropleiding bestaat uit drie onderdelen:

  1. Basiscursus intensief:
    Optie 1: woensdag 27 juni + 4 juli + 11 juli (van 10:00 tot 17:00 uur)
    Optie 2: woensdag 5 + woensdag 12 + woensdag 19 september (10:00 tot 17:00 uur
  2. Photoshop workshop: maandag 24 september + maandag 1 oktober (19:30 tot 22:00 uur)
  3. Lightroom workshop: maandag 8 okt + maandag 15 oktober (19:30 tot 22:00 uur)

Je kunt er natuurlijk ook, in overleg met de leiding van de Fotoschool, voor kiezen om een deel van de vooropleiding te volgen.

De Fotoschool start op woensdag 26 september, een aantal lesdagen zal je dus in dezelfde periode volgen als de eerste lessen van de opleiding.

Aanmelden

De totale waarde van dit cursuspakket is €610,-, maar wordt deze zomer als vooropleiding aangeboden voor € 550,- (incl. btw).

Aanmelden vooropleiding / start woensdag 27 juni: klik hier
Aanmelden vooropleiding / start woensdag 5 september: klik hier

Voor vragen zijn wij tijdens kantoortijden bereikbaar op 020 369 05 84 of via info@fotoschool.nl.