Toelating Fotoschool

Als je onze vooropleiding voor de Fotoschool hebt gevolgd, dan kun je direct starten met de Fotoschool. Ook de basiscursus bij Fotogram (in combinatie met de workshops beeldbewerking) geldt als een geschikt voortraject voor de Fotoschool.

Als je al veel kennis in huis hebt, maar bovenstaande trajecten niet gevolgd hebt, dan is het mogelijk om toegelaten te worden op basis van je portfolio. Hiervoor kan je een vrijblijvend intakegesprek bij ons aanvragen, wij kunnen je dan een passend advies geven.

Wil je testen of je over voldoende kennis beschikt, doe dan nu de kennischeck. Je kan hier ook een afspraak maken voor een vrijblijvende portfolio beoordeling.

Vooropleiding Fotoschool

Mocht je kennis te kort komen wat betreft de basistechniek en beeldbewerking, dan biedt Fotogram een vooropleiding voor de Fotoschool aan. Deze vooropleiding bestaat uit twee volle lesdagen Basis Fotografie met Praktijk (inclusief Basis Flitsen), een dagworkshop Photoshop en een dagworkshop Lightroom.

De vooropleiding bestaat uit drie onderdelen:

  1. Cursus Basis Fotografie met Praktijkzes lessen van 3 uur op donderdagavond op 28 maart, 4, 11, 18 en 25 april en 9 mei 2019 (19:00 – 22:00 uur)
  2. Workshop Basis Lightroom: maandagavond 1 en 8 april 2019 (19.30 tot 22.30 uur)
  3. Dagworkshop Basis Photoshop: zaterdag 13 april 2019 (10.00 tot 16.00 uur)

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van de vooropleiding te volgen. Hier geven je hier graag advies over. Voor vragen zijn wij tijdens kantoortijden bereikbaar op 020 – 369 05 84 of info@fotoschool.nl

 

Aanmelden voor de volledige vooropleiding

De totale waarde van dit cursuspakket is €610,-, maar wordt als vooropleiding aangeboden voor
€ 550,- (incl. btw). Klik hier om je aan te melden.

 

Cursuspakket Beeldbewerking

Kan je al goed overweg met je camera, maar is beeldbewerking met Lightroom en Photoshop helemaal nieuw voor je? Je kan zowel de workshop Basis Lightroom en de workshop Basis Photoshop volgen voor een pakketprijs van 225,- euro (25,- euro voordeel). Als je beide workshops aan je winkelmandje hebt toegevoegd in de webshop van Fotogram, wordt de korting direct verwerkt.