Toelating Fotoschool

Als je onze vooropleiding voor de Fotoschool hebt gevolgd, dan kun je direct starten met de Fotoschool. Ook de basiscursus bij Fotogram (in combinatie met de workshops beeldbewerking) geldt als een geschikt voortraject voor de Fotoschool.

Als je al veel kennis in huis hebt, maar bovenstaande trajecten niet gevolgd hebt, dan is het mogelijk om toegelaten te worden op basis van je portfolio. Hiervoor kan je een vrijblijvend intakegesprek bij ons aanvragen, wij kunnen je dan een passend advies geven.

Wil je testen of je over voldoende kennis beschikt, doe dan nu de kennischeck. Je kan hier ook een afspraak maken voor een vrijblijvende portfolio beoordeling.

Vooropleiding Fotoschool

Mocht je kennis te kort komen wat betreft de basistechniek en beeldbewerking, dan biedt Fotogram een vooropleiding voor de Fotoschool aan. Deze vooropleiding bestaat uit twee volle lesdagen Basis Fotografie met Praktijk (inclusief Basis Flitsen), een dagworkshop Photoshop en een dagworkshop Lightroom.

De vooropleiding bestaat uit drie onderdelen:

  1. Basiscursus: twee lesdagen op donderdag 17 en 24 januari 2019 (9.00 tot 18.00 uur)         Dag 1: bedienen van de camera, scherpstellen (AF, MF, soorten autofocus), scherptediepte, brandpuntsafstanden. lichtmeting.
    Dag 2: Histogram, witbalans, ruis en flitstechniek.
  2. Dagworkshop Basis Photoshop: zaterdag 26 januari 2019 (10.00 tot 16.00 uur)
  3. Dagworkshop Basis Lightroom: zaterdag 2 februari 2019 (10.00 tot 16.00 uur)

Je kunt er natuurlijk ook, in overleg met de Fotoschool, voor kiezen om een deel van de vooropleiding te volgen. Voor vragen zijn wij tijdens kantoortijden bereikbaar op 020 – 369 05 84 of info@fotoschool.nl

 

Aanmelden

De totale waarde van dit cursuspakket is €610,-, maar wordt als vooropleiding aangeboden voor
€ 550,- (incl. btw). Klik hier om je aan te melden.