© Fotoschool

Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

Open Dag: 16 januari 2020

Terug naar overzicht

Ben je geïnteresseerd in Fotoschool? Kom naar onze Open Dag! Op de Open Dag (tijd wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt) laten we je zien hoe het is om te studeren aan Fotoschool (opleiding op MBO-niveau tot fotograaf). Je ontmoet het team en we beantwoorden al je vragen. Je loopt gegarandeerd geïnspireerd de deur uit.

Programma

Het zijn gekke tijden, maar desalniettemin kijken wij graag vooruit en hopen wij jullie in het nieuwe jaar te mogen ontvangen op onze Open Dag. Uiteraard volgen wij eventueel nieuws over aangescherpte maatregelen op de voet: mocht het evenement niet door kunnen gaan dan zullen wij een online alternatief bieden. Vooralsnog gaan wij uit van een regulier programma, uiteraard aangepast naar de dan geldende maatregelen. 

Bekijk het werk van onze studenten

Studenten van Fotoschool presenteren hun portfolio en beantwoorden al je vragen: wat hebben ze geleerd in hun eerste maanden bij Fotoschool? Wat fotograferen zij het liefst? Wat zien zij hun toekomst voor zich in de fotografie?

Voorlichting over de opleiding en het cursusaanbod

In deze algemene presentatie over Fotoschool en Fotogram geeft directeur en docent Ariane James je alle praktische informatie over de opleiding, het curriculum en de lesmethodes. Zo geven we je graag een goed beeld van hoe jouw opleidingstraject eruit ziet als je kiest voor Fotoschool. Deze voorlichting duurt ongeveer een half uur.

Studio demo: fotograaf aan het werk

Een student laat je zien hoe het eraan toe gaat in de studio. Hoe gebruik je jouw lichtopstelling om het resultaat te halen dat je in gedachten hebt? Hoe zijn verschillende lichtinstellingen en -posities van invloed op het model en op beeld? Tijdens deze inloop-demo kijk je mee over de schouder van de fotograaf en ben je getuige van de werkwijze in de fotostudio.

Tijd voor vragen 

Het laatste half uur van de Open Avond is er alle tijd voor vragen: onder het genot van een hapje en drankje praten we graag met je na. Ben je benieuwd of je al voldoende kennis in huis hebt om direct te starten met Fotoschool, of overleg je graag over het juiste startpunt? We denken graag met je mee.

NB: dit programma kan gewijzigd worden.

Aanmelden