© Fotoschool

Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

Online Open Dag Fotoschool & Fotoacademie: zaterdag 8 mei 2021

Terug naar overzicht

Wil jij in 2021 van je passie jouw beroep maken en starten met een fotografie opleiding? Bezoek dan onze Online Open Dag! Tijdens deze digitale Open Dag vertellen we alles over het opleidingsaanbod van Fotoschool (opleiding op MBO-niveau tot beroepsfotograaf) en de Fotoacademie (opleiding op HBO-niveau tot conceptueel beeldmaker). Ook kun je een online proefles volgen, zodat je een idee krijgt van onze lesmethode. Twijfel je welke opleiding bij je past? Dan is deze online middag perfect voor jou!

Programma

14:00 - 15:00 uur: Voorlichting over de opleidingen

In deze algemene presentatie over Fotoschool en de Fotoacademie geven we je alle praktische informatie over de opleidingen, het curriculum en de lesmethodes. Zo geven we je graag een goed beeld van hoe jouw opleidingstraject eruit ziet als je kiest voor een van onze opleidingen. 

15:30 uur: Proefles door docent Willeke Duijvekam

Na een korte koffiepauze is er de mogelijkheid om een proefles te volgen van Fotoschool- en Fotoacademie-docent Willeke Duijvekam. Welke mogelijkheden geeft de camera jou als het gaat om scherptediepte? Middels deze proefles geven we je graag een kijkje in onze lesmethodes! 

Tijd voor vragen 

Er is gedurende de middag alle tijd voor vragen. We denken graag met je mee!

Voorjaarsactie

Wil jij je dit voorjaar al inschrijven voor de beroepsgerichte opleiding van Fotoschool of de opleiding Conceptueel Beeld van de Fotoacademie? Profiteer dan van onze Voorjaarsactie en ontvang 10% korting op het eerste leerjaar!

Ben jij erbij?

Vul het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in, dan sturen we je in aanloop naar de Online Open Dag alle benodigde informatie en links. We zien je graag zaterdag 8 mei 2021!

NB: dit programma kan gewijzigd worden.

Aanmelden