Sabrina Gaudio    
Als tiener was Sabrina al gefascineerd door de meesterwerken van Ansel Adams, Henri Cartier-Bresson en Sebastiao Salgado. Geïnspireerd door deze grootmeesters fotografeerde zij alles en iedereen met haar analoge, bijna antieke Minolta camera. Na haar studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag reisde ze de hele wereld over, vergezeld door haar camera en een rugzak. In 2010 studeerde ze af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten als eerstegraads docent in de Kunsten.
Haar fotowerk is gepubliceerd in diverse kranten en tijdschriften, met name gericht op de fotojournalistiek.  Naast haar werk als hoofddocent op de Fotoschool, is zij ook actief als docent Fotografie op het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

 

 

Ariane James
De cello en de fotocamera: de twee grootste passies van Ariane. Na een concertreis door Japan, had zij geld om haar eigen camera te kopen. Zij is gefascineerd door pinhole en infrarood fotografie en blijft de grenzen van het medium verkennen. Zo maakt Ariane ook fotogedichten en houdt ze zich bezig met technisch uitdagende foto opdrachten zoals het fotograferen van miniaturen en kostbare muziekinstrumenten. Zij is in het bezit van een docentendiploma plus twee masters.
Zij combineert haar freelance opdrachten met haar werk als directeur bij Fotogram in Amsterdam. Al meer dan twintig jaar organiseert en beheert zij daar een eigen lestraject waarin het leren in de praktijk centraal staat. Ariane geeft door het hele land workshops en lezingen.

 

 

Peter Dellenbag
Peter werkt als freelance fotograaf, docent fotografie & fotobewerking. Begin jaren tachtig kwam hij van de Rijksacademie, werkte en leerde in de praktijk. Hij specialiseerde zich van allround fotograferen tot mensen- en portretfotograaf. Zijn eerste opdrachten waren reclamecampagnes en opdrachten voor grafische ontwerpers. Als fotografiedocent werkt hij bij Artez Graphic design in Arnhem en bij de Fotoacademie Amsterdam. Ook was hij Creative Coach bij Vroaam in 2014. Peter maakte boeken over verschillende onderwerpen: ‘Hofjes van Amsterdam’ en ‘Binnenste Buiten’ over jongeren van diverse geloofsgemeenschappen.