Fotoschool – Jouw passie, jouw vak

De opleiding van de Fotoschool richt zich op mensen die het ambacht fotograaf willen leren. Een gedegen vakopleiding met docenten van naam.

‘Creativiteit zonder techniek is als een gebouw zonder fundament.’ (directeur Ariane James)

 

Unieke formule

De unieke formule zit vooral in de combinatie tussen het vaste lesprogramma over vakkennis enerzijds en de uitbreiding in inspirerende seminars anderzijds. De formule is geschikt voor mensen die vakkennis en inspiratie willen opdoen naast hun reguliere werkzaamheden. De hoofdonderwerpen van de studie zijn Portret, Stills en Reportage.

De opleiding is ingedeeld in lesblokken (tweewekelijks een dag les), afgewisseld met inspiratieweekends: de seminars. In deze weekenden gaat om de oneindige mogelijkheden van het gebruik van je camera als je de techniek eenmaal onder de knie hebt. Dit onder begeleiding van bekende fotografen als Carla van de Puttelaar, John van Hamond, Ronald Koster en anderen.

 

Voor wie is deze opleiding geschikt?

De opleiding duurt twee jaar en is zeer geschikt voor mensen die de opleiding naast hun dagelijkse werkzaamheden willen doen. De opleiding wordt afgesloten met een expositie en diploma. Als je je verder wilt ontwikkelen als fotograaf geeft dit diploma na een toetsing de mogelijkheid later in te stromen op de Fotoacademie.

 

Durf je de uitdaging aan om – naast je werk – jouw verborgen talenten een kans te geven?

 

Meer weten over deze opleiding?

Wil je meer informatie? Kom naar een van onze Open Dagen.

Je kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek met één van onze docenten. Mail hiervoor naar info@fotoschool.nl.

 

 

Opleiding