Foto: Pascale Hustings

Als Fotohuis hebben wij, in samenwerking met FotoFestival Naarden, ervoor gezorgd dat ook aankomende fotografen een podium krijgen tijdens het belangrijkste Fotofestival van Nederland van 25 mei t/m 30 juni 2019 in Naarden. Om onze studenten en cursisten van het Fotohuis de kans te geven mee te kunnen doen aan dit festival, hebben wij als Fotohuis ervoor gekozen een fotowedstrijd uit te schrijven. Het werk van de winnaars per categorie zal tijdens FotoFestival Naarden van 25 mei t/m 30 juni 2019 worden geëxposeerd.

De jury, bestaande uit Carla Kogelman, Jenny boot en Erik Hijweege hebben een flinke uitdaging gehad om maar liefst 12 genomineerden te selecteren uit de in totaal 90 ontvangen inzendingen. Met trots maken wij de genomineerden (in willekeurige volgorde) per categorie bekend. 

 

Categorie 1: Fotogram cursisten

  • Daan Retèl, Kirsten Krumme en Bojana Jokanovic

 

Categorie 2: Fotoschool studenten jaar 1 en 2

  • Laura Hompus, Nynke Brandsma en Juul Verheijen

 

Categorie 3: Fotoacademie, Opleiding tot Fotograaf studenten fase 1 en 2

  • Fiona Hering, Lea Rutten en Laura Wijnbelt

 

Categorie 4: Fotoacademie, Opleiding tot Fotograaf studenten fase 3 en 4

  • Daphne van de Velde, Dirk-jan Davids Blumink en Berry van Galen

 

Het werk van deze 12 genomineerden zal tijdens FotoFestival Naarden van 25 mei t/m 30 juni 2019 worden geëxposeerd in deMess in Naarden Vesting. Op zaterdag 25 mei 2019 zullen, tijdens de opening van deze expositie, de winnaars per categorie en de overall winnaar bekendgemaakt worden. 

 

Expositie: deMess in Naarden

Meer informatie over FotoFestival Naarden

 

Bojana Jokanovic

Afbeelding 1 van 12