© Fotoschool

Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

Maatregelen Coronavirus

Lees hier onze berichtgeving over de berichtgeving inzake het Coronavirus. Onderaan deze pagina staan contactpersonen indien er vragen of onduidelijkheden zijn over jouw situatie.

Locatiegebruik Corona-maatregelen - najaar 2020

plaatsingsdatum: dinsdag 25 augustus, 09:56 uur

Met de start van het schooljaar in zicht, hebben wij alle genomen voorzorgsmaatregelen en de daarbij behorende regelementen omtrent locatiegebruik op een rijtje gezet voor (aankomende) studenten en docenten. Alle informatie is te vinden via deze link

-------

Hervatten onderwijs - zomer 2020

plaatsingsdatum: dinsdag 26 mei, 10:20 uur

Per 1 juli 2020 zullen de deuren van het Fotohuis geopend worden voor lessen op onze leslocatie aan de Sarphatistraat! Daarmee zullen ook enkele onderwijsactiviteiten voor Fotoschool langzaam hervat worden en verschillende (studio)lessen ingehaald worden in de daarop volgende maanden. 

De lessen die vanaf het najaar gegeven worden, zullen zoveel mogelijk volgens het reguliere lesprogramma ingepland worden. De afgelopen maanden hebben we de lessen in een online lesomgeving aan kunnen bieden aan de studenten, dit zal ook dit najaar nog deels het geval zijn.

-------

Hervatten onderwijs online

plaatsingsdatum: donderdag 19 maart 2020, 14:20 uur

Positief nieuws: vanaf maandag 23 maart 2020 hervatten we een deel van de onderwijsactiviteiten voor Fotoschool.

Kort samengevat: het gaat hier uitsluitend om de werk- en opdrachtbesprekingen en (onderzoeks)presentaties die in het opleidingsrooster staan gepland geldend voor studenten van de groepen voor de vakopleiding van Fotoschool. Docenten en studenten worden hier vandaag per e-mail over ingelicht.

-------

Lessen en overige activiteiten opgeschort

plaatsingsdatum: vrijdag 13 maart 2020, 15:40 uur

In navolging van het genomen besluit alle universiteiten en hogescholen in Nederland te sluiten zullen alle lessen en overige activiteiten in het gebouw van het Fotohuis met ingang van maandag 16 maart 2020 worden opgeschort tot en met zondag 5 april 2020.

-------

Contact

Mocht je persoonlijke vragen hebben over wat dit voor jou als:

- (toekomstig) student betekent kun je contact opnemen via: info@fotoschool.nl

- docent betekent kun je contact opnemen met Ariane James, dit kan telefonisch via 0649131009 of per e-mail ariane@fotoschool.nl

© Jan de Ridder

© Jan de Ridder