Wil jij in één week tijd de basistechnieken op het gebied van fotografie en beeldbewerking onder de knie krijgen? Of wil je graag starten met de tweejarige deeltijd fotografie-opleiding op MBO niveau van Fotoschool, maar kom je nog wat kennis tekort voor wat betreft de basistechniek en wil je je optimaal voorbereiden? Fotogram biedt een passend voortraject aan waarmee je volledig voorbereid aan Fotoschool kan beginnen. Deze vooropleiding bestaat uit een cursus Basis Fotografie met Praktijk (inclusief workshop Flitsen), een dagworkshop Photoshop en een dagworkshop Lightroom. Als je deze zomercursus hebt gevolgd, dan kun je direct starten met de Fotoschool.

 


Bereid je optimaal voor in de zomer!

In de zomer van 2019 biedt Fotoschool twee intensieve zomercursussen aan, waarna je goed voorbereid kan starten met de opleiding in het najaar. Een zomercursus duurt één week: van maandag t/m vrijdag volg je ’s ochtends de Basiscursus Fotografie en van maandag t/m donderdag volg je in de middag workshops Photoshop en Lightroom. Het voortraject bestaat daardoor uit drie onderdelen:

  1. Cursus Basis Fotografie met Praktijkvijf lessen van 3 uur op ma t/m vrij ochtend van 9:00 tot 13:00 uur
  2. Workshop Basis Lightroom: maandag- en dinsdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur
  3. Dagworkshop Basis Photoshop: woensdag- en donderdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur

Data:

  1. Zomercursus juli 2019: maandag 15 t/m vrijdag 19 juli 2019
  2. Zomercursus augustus 2019: maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus 2019


Kosten en aanmelding

De totale waarde van het cursuspakket is €610,-, maar wordt als voortraject aangeboden voor € 550,- (incl. btw).

Aanmelden Zomer Voortraject (start maandag 15 juli 2019): klik hier
Aanmelden Zomer Voortraject (start maandag 19 augustus 2019): klik hier

 

Wil je starten met Fotoschool en kom je slechts op enkele onderdelen nog kennis tekort, dan kan je ervoor kiezen om een onderdeel van het voortraject te volgen. Wil je testen of je over voldoende kennis beschikt, doe dan nu de kennischeck: wij mailen je vervolgens een passend advies. Als je al veel ervaring hebt op het gebied van fotografie en beeldbewerking, dan is het ook mogelijk om toegelaten te worden tot Fotoschool op basis van je portfolio. Hiervoor kan je een vrijblijvend intakegesprek bij ons aanvragen. Wij zijn bereikbaar op 020 – 369 05 84 of info@fotoschool.nl

 

Cursuspakket Beeldbewerking

Kan je al goed overweg met je camera, maar is beeldbewerking met Lightroom en Photoshop helemaal nieuw voor je? Je kan zowel de workshop Basis Lightroom en de workshop Basis Photoshop volgen voor een pakketprijs van 225,- euro (25,- euro voordeel). Als je beide workshops aan je winkelmandje hebt toegevoegd in de webshop van Fotogram, wordt de korting direct verwerkt.