© Fotoschool

Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

November is actiemaand bij de Fotoacademie & Fotoschool

Profiteer alleen deze maand van 5%, 10% of zelfs 15% korting op het eerstejaars collegegeld van de opleiding Conceptueel Beeld of de fotografie opleiding van Fotoschool.

De startdata zijn bekend!

De startdata zijn bekend voor het nieuwe opleidingsjaar van de opleiding Conceptueel Beeld van de Fotoacademie op hbo-niveau en de fotografie-opleiding van Fotoschool op mbo-niveau. Vanaf nu kun jij je dus inschrijven. En laten wij nu de maand november uitgeroepen hebben tot actiemaand bij de Fotoacademie & Fotoschool!

Hoe eerder jij je inschrijft hoe hoger de korting.

Ontvang:

  • 15% korting op het eerstejaar collegegeld als je je inschrijft tussen 1 t/m 10 november 2021
  • 10% korting op het eerstejaar collegegeld als je je inschrijft tussen 11 t/m 21 november 2021
  • 5% korting op het eerstejaar collegegeld als je je inschrijft tussen 22 t/m 31 november 2021

Om gebruik te maken van één van deze kortingen gebruik je tijdens je online inschrijving de actiecode: 21FFNA. Let op! Actie op actie is niet mogelijk. 

Om te starten met de fotografie opleiding van Fotoschool heb je geen voorkennis nodig. Je kunt je direct inschrijven. Wil je starten met de opleiding Conceptueel Beeld? Ook dan kun je je altijd direct inschrijven zodat je zeker bent van een opleidingsplek. Naar aanleiding van je inschrijving kijken wij of je voldoet aan de toelatingseisen die gesteld worden.

We ontmoeten je graag als nieuwe student!

© Fleur van Zwieten

© Fleur van Zwieten