Open dag Fotoschool

Open Dagen Fotoschool

 

Er zijn twee open dagen:

Vrijdag 19 januari van 19:00-21:30

Zaterdag 20 januari 16.30-19.00 

Informatie:

Op 19 en op 20 januari is er op de open dagen voorlichting over het programma van de Fotoschool.  Op de 20e is er ook een uitgebreidere voorlichting over het cursusaanbod van Fotogram. De voorlichting wordt gegeven door Ariane James. Hier kun je alle vragen stellen die je wilt en ook even persoonlijk spreken met onze docenten.

De open dagen zijn er natuurlijk vooral om de docenten van de Fotoschool te spreken en om alle informatie te krijgen die je via de websites nog niet vond. Maar daarnaast hebben we een mooi programma bedacht waardoor je een afwisselende middag en avond gaat beleven met veel informatie en inspiratie.

 

Het Programma Op vrijdag 19 januari:

Van 19.00-19.30:  voorlichting over het programma van de Fotoschool door Ariane James.

Om 19.30: Korte voorlichting over het programma van Fotogram door Ariane James.

 

Om 20.15: Lezing door Jenny Boot.

Jenny Boot neemt je vanavond mee in haar wereld. Hoe maakt zij haar foto’s? Hoe werkt haar creative drijfveer, maar ook: hoe verkoopt zij haar werk?

Kom luisteren en ervaar hoe het is om vanuit het niets een bestaan als fotograaf op te bouwen. Om vanuit het niets werk te maken dat steeds weer inspireert en boeit.

 
               
 

Om 21:30 uur: Demo Gearbooker: 

“Als beginnend of gevorderd fotograaf barst je van de ambitie om je fotografie naar een hoger plan te tillen. Vaak heb je hierbij ook behoefte om met andere of nieuwe apparatuur te werken. Speciaal hiervoor kun je op Gearbooker terecht. Via www.gearbooker.com kom je in contact met andere creatieven uit je eigen omgeving om (verzekerd en al) elkaars apparatuur te kunnen lenen om zo eens met andere gear te kunnen werken. Tijdens de open dagen vertellen we je er graag alles over!”

Het Programma Op zaterdag 20 januari:

16.30- 17.00 : Voorlichting over het cursusaanbod bij Fotogram. Wat is er allemaal in de aanbieding? Welke cursus sluit het beste aan bij jouw niveau?

17.00- 17.30 : Voorlichting over de Fotoschool, onze MBO opleiding.

17.30 : Lezing door John van Hamond.
John van Hamond vertelt over zijn documentaire projecten. Hoe kies je een onderwerp, hoe breng je het aan de man? Zijn verhaal begint bij betrokken zijn.

Open dag Fotoschool

 

Doorlopend: Demo Smartphone fotografie:
Nico Brons zal op deze open dag iedereen meevoeren in zijn wonderbaarlijke wereld. Hij laat je vast even proeven aan hoe je kunt toveren met allerlei appjes. Jouw gewone smartphone kan veel meer dan je denkt! Nico deed als eerste eindexamen Fotoacademie met zijn smartphone fotografie.

           

Foto: Nico Brons

Meld je hier aan>>