© Fotoschool

Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

"Durf je de uitdaging aan om jouw verborgen talenten een kans te geven?"

- Team Fotoschool

© Juul Verheijen

© Juul Verheijen

Voortraject (intensieve zomerweek)

Om te kunnen starten met Fotoschool heb je technische basiskennis van fotografie nodig. In samenwerking met Fotogram biedt Fotoschool daarom een voortraject aan waarin je in één intensieve zomerweek alle benodigde kennis aangereikt krijgt. Hierna kan je direct doorstromen naar de opleiding.

"De unieke formule van Fotoschool zit vooral in de combinatie van vakkennis en inspiratie, in de lessen en in de seminars."

- Ariane James, directeur Fotoschool

Goed voorbereid starten met Fotoschool

Fotoschool biedt in de zomer van 2020 een zorgvuldig samengesteld Voortraject aan. In het Voortraject bieden we je de mogelijkheid om de benodigde voorkennis in een snel tempo eigen te maken. 

Programma

Het Voortraject is een afwisselend samengesteld programma, waarbij je de basistechnieken leert van zowel fotografie als beeldbewerking. Tijdens een intensieve Basiscursus Fotografie leer je alle knopjes op je camera kennen en gebruiken: onderwerpen als scherptediepte, bewegingsonscherpte, objectiefgebruik, belichting, flitstechniek en witbalansinstellingen worden allemaal behandeld. Ook behandelen we de basis van beeldbewerking in Adobe Lightroom en Photoshop.

Het Voortraject bestaat uit drie onderdelen:

Dit traject wordt aangeboden in 3 zomerweken (maak jouw keuze in het winkelmandje):

  1. 6 t/m 10 juli 2020
  2. 3 t/m 7 augustus 2020
  3. 7 t/m 11 september 2020

 

Dit samengestelde pakket heeft een totale waarde van €641,- maar is als totaalpakket te volgen voor €575,-. Als je dit voortraject hebt gevolgd, dan kun je direct starten met Fotoschool (al is het voortraject uiteraard ook te volgen zonder naar Fotoschool door te stromen).

Deze onderdelen worden ook als losse cursussen aangeboden via cursusinstituut Fotogram. Heb je bepaalde kennis al in huis, dan is het dus ook mogelijk om slechts een deel van dit voortraject te volgen.

Enkel de cursussen beeldbewerking volgen?

Indien je al bekend bent in de basistechnieken van fotografie maar nog niet gewend bent om te werken met de Adobe softwarepakketten Lightroom en Photoshop, dan kunnen deze twee cursussen met korting gevolgd worden. Schrijf je in voor de cursus Basis Lightroom en je ontvangt van ons per mail een code voor €25,- korting op de cursus Basis Photoshop.

Al voldoende voorkennis?

Als je al veel kennis in huis hebt, maar bovenstaande trajecten niet gevolgd hebt, dan is het mogelijk om toegelaten te worden op basis van je portfolio. Hiervoor kan je vrijblijvend een afspraak maken.

 

Voortraject kosten (€ 575,-)

De totale waarde van dit cursuspakket is €641,- maar wordt als voortraject aangeboden voor €575,-.

Praktische informatie

  • Duur: varieert (intensief of regulier)
  • Kosten: €575,-
  • Toelatingseisen: nee 
  • Niveau: basis
  • Inhoud: basiscursus + beeldbewerking
  • Voertaal: Nederlands
  • Lesmateriaal: inclusief
© Maaike Daatselaar

© Maaike Daatselaar