© Fotoschool

Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

"Durf je de uitdaging aan om jouw verborgen talenten een kans te geven?"

- Team Fotoschool

© Jeanine Molenaar

© Jeanine Molenaar

Over Fotoschool

Fotoschool is een particuliere opleiding en biedt een uniek lesprogramma waarin technische informatie en inspiratie elkaar afwisselen. Fotoschool is net als Fotogram en de Fotoacademie (HBO-niveau) onderdeel van het Fotohuis.

"De unieke formule van Fotoschool zit vooral in de combinatie van vakkennis en inspiratie, in de lessen en in de seminars."

- Ariane James, directeur Fotoschool

Fotoschool in de praktijk

Studenten kiezen voor de Fotoschool omdat:

  • De opleiding goed te combineren is met andere werkzaamheden
  • In twee jaar tijd alle benodigde vakkennis wordt aangereikt
  • De seminars elke keer weer zorgen voor een nieuwe dosis inspiratie

Unieke formule

De unieke formule zit vooral in de combinatie van het vaste lesprogramma over vakkennis met uitbreiding in inspirerende seminars. De formule is geschikt voor mensen die vakkennis en inspiratie willen opdoen naast hun reguliere werkzaamheden. De hoofdonderwerpen van de studie zijn Portret, Stills en Reportage.

De opleiding is ingedeeld in lesblokken (tweewekelijks of elke week één dag of avond les), afgewisseld met inspirerende weekendseminars. In deze weekenden gaat om de oneindige mogelijkheden van het gebruik van je camera als je de techniek eenmaal onder de knie hebt. Deze seminars worden begeleid door bekende fotografen zoals Carla van de Puttelaar, John van Hamond en Ronald Koster.

© Enise Kaya

© Enise Kaya

Fotografie cursussen voor de beginnende en gevorderde amateurfotograaf, waarin techniek, inhoud en creativiteit met elkaar verweven zijn.

De tweejarige fotografie opleiding op mbo-niveau. De opleiding leidt je op tot een gedegen vakfotograaf.

Fotografie opleidingen, workshops en expert programma's & coaching op hbo-niveau. Voor de aankomende en professionele conceptueel beeldmaker.