Prijsuitreiking Fotogram Prijs 2018

Foto: Ellen van Waaijen

Prijsuitreiking Fotogramprijs 2018

Vanuit Fotogram wordt elk jaar de Fotogram Prijs georganiseerd: een fotowedstrijd voor startende fotografieliefhebbers, gevorderde amateurs of mensen die al een stukje op weg zijn zijn met hun opleiding tot fotograaf. Ook dit jaar werd er weer een thema aan de wedstrijd gekoppeld. Er werd door de organisatie gekozen voor thema Het Weer, en ook was er de mogelijkheid om vrij werk in te sturen.

De genomineerden zijn inmiddels bekend, al het genomineerde werk is hier te vinden. Één van deze genomineerden zal de overall winnaar zijn van de Fotogram Prijs 2018, en in de categorieen Het Weer en Vrij zal een 1e, 2e en 3e prijs uitgereikt worden.

Graag nodigen we je uit voor de feestelijke prijsuitreiking op 15 september om 16.30 uur op de Sarphatistraat 35 te Amsterdam. Deze prijsuitreiking is openbaar en vrij toegankelijk. Op deze dag wordt het werk van alle genomineerden getoond in de grote overzichtsexpositie. Deze expositie is daarna nog tot 17 oktober te bezichtigen. De jury is op deze dag ook grotendeels aanwezig en zal verslag doen van de bevindingen. De foto’s hieronder zijn slechts een greep uit de genomineerde foto’s. Al het genomineerde werk is te vinden op www.fotogram.nl, hieronder vind je het werk van een aantal genomineerden.


We horen graag of we je mogen verwelkomen: aanmelden voor de prijsuitreiking kan via deze link.