Studiekosten schooljaar 2019

De studiekosten voor de fotografie-opleiding van Fotoschool (start januari 2020) zijn €2.895,- inclusief lesmateriaal. Schrijf je je in en maak je de betaling in orde voor 31 december 2019? Dan ontvang je €100,- korting!


Bijkomstige materiaalkosten per lesjaar

De geschatte bijkomende materiaalkosten voor eigen rekening (denk aan het printen van foto’s) komen uit op circa € 400,00 per lesjaar. Elk jaar neemt de student ook deel aan een eindexpositie.


Online betalen in één keer

Het is mogelijk de cursus in één keer online te betalen. Klik hier voor de online betaling.


Betalen met incassomachtiging in termijnen

Tijdens je online inschrijving voor de opleiding kun je ervoor kiezen de studiekosten in vier termijnen te voldoen.

Deze termijnen worden in vier termijnen via een incasso afgeschreven. Voor deze betaling moet een incassomachtiging worden verstrekt. De toeslag bij een betaling in vier termijnen bedraagt € 80,00 per studiejaar en wordt verwerkt in de eerste afschrijving.

 

foto: Sabrina Gaudio

 

Aftrek van studiekosten

 

Particuliere instelling

De Fotoschool is een particuliere opleiding. Dit is een bewuste keuze die ons de mogelijkheid biedt om een eigen koers te varen met een heel eigen lesprogramma.

Aftrek als beroepskosten

Dit betekent dat je geen studiefinanciering kunt aanvragen voor onze opleiding, maar dat je wél bij de Belastingdienst kunt nagaan of je recht hebt op aftrek van de studiekosten als beroepskosten.

Hier kun je het formulier downloaden.

En hier kun je jezelf aanmelden voor de Fotoschool.

foto: Carla van de Puttelaar