© Fotoschool

Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

Training: Acquisitie in de praktijk

Met een (bijna) afgeronde diploma op zak ben jij klaar voor het werkveld. Maar hoe bereik je jouw toekomstige klanten? Hoe presenteer je jezelf als fotograaf en benader je jouw doelgroep, zowel online als offline?

Inschrijven

Na het volgen van een meerjarige fotografie opleiding heb je al de nodige meters gemaakt en ben je klaar voor het echte werk. Tijdens de opleiding schreef je al een statement als fotograaf: je weet wie je beoogde doelgroep is. Maar hoe bereik je deze potentiële opdrachtgevers? 

Tijdens deze actieve training ga je onder leiding van docent Judith de Bruin gericht aan de slag met jouw personal branding en het benaderen van jouw doelgroep. Middels elevator pitches en bel-oefeningen oefenen we promotiegesprekken en het presenteren van je portfolio.

Ook buigen we ons over social media als tool om je doelen te bereiken. Hoe kunnen platforms als Facebook en Instagram fungeren als een platform om jouw werk te tonen, een audience te bereiken en betrokkenheid van jouw volgers te creëren? Je schrijft vervolgens een social media strategie die je ook direct in de praktijk zal brengen. 

Na het volgen van deze training zal je zekerder in je schoenen staan als het gaat om het benaderen van toekomstige klanten. 

Lesdata: 
Donderdag 10 februari, 17 februari, 3 maart en 10 maart 2022

Lestijden:
19:00 - 21:30 uur

Kosten: 
€335,- (btw niet van toepassing)

Let op: het is voor dit programma enkel mogelijk om de betaling in één keer te voldoen. De gemakkelijkste optie hiervoor is iDeal. Kies je bij het afrekenen voor betalen in termijnen, dan zal je een factuur voor het totale bedrag ontvangen van onze administratie.

Docent: 
Judith de Bruin

Toelatingseisen:
Om deel te kunnen nemen aan dit programma is aantoonbare basiskennis van (en ervaring met) fotografie vereist. Na inschrijving zal er contact met je worden opgenomen voor een intakegesprek, waarin we je wensen bespreken en je werk bekijken. Ben je tweedejaars Fotoschoolstudent of afgestudeerd? Dan kan je direct instromen in dit programma.

Benodigdheden:

  • Pen en papier / laptop
  • Smartphone met videocamera en social media apps (Facebook & Instagram)

Terug naar overzicht

Startdata

donderdag 10 februari 2022
(19:00 - 21:30 )
Lesdata: donderdag 10 feb, 17 feb, 3 mrt en 10 mrt 2022

Over de docent

Judith de Bruin studeerde Vrije Kunst aan Artez Arnhem, waar zij afstudeerde in de richting fotografie en video. Na subsidies, residencies en exposities werkte ze bij de VPRO waar ze verder opgeleid werd als allround camera journalist en programmamaker bij de afdeling digitaal. Bij BNN mocht ze jong talent opleiden en daar ontdekte ze de liefde voor het lesgeven. Ze werkt zowel in opdracht als aan vrij werk. Ze heeft veel ervaring in het doceren van video en verhalen vertellen met beeld. Haar kracht ligt in het ontwikkelen en begeleiden van nieuwe concepten en het stimuleren van creativiteit en originaliteit. Ze werkte in opdracht voor oa VPRO, BNN, Malmberg uitgeverij, Artez en Visible TV. Naast haar beroepspraktijk doceert Judith het vak storytelling, camera en montage bij de opleiding communicatie van INholland.