© Fotoschool

Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

Voorjaarsactie

Wil jij in het najaar van 2021 starten met de beroepsgerichte fotografie opleiding van Fotoschool? Vier met ons de lente en profiteer van onze voorjaarsactie! Met onderstaande kortingscode geven wij je nu 10% korting op het eerste schooljaar. Cadeautje!

Weet jij al zeker dat je na de zomer van je passie jouw beroep wil gaan maken en wil starten met de beroepsgerichte fotografie opleiding van Fotoschool? Als je je inschrijft in de maanden april, mei of juni 2021 dan kun jij profiteren van een korting van 10% bij inschrijving voor het eerste leerjaar!

Om gebruik te maken van deze korting gebruik je tijdens je online inschrijving de actiecode VOORJAAR21. Deze actie geldt t/m 30 juni 2021 en is niet te combineren met andere kortingscodes. 

Starten vanaf de basis

Er gelden geen toelatingseisen om te kunnen starten met Fotoschool. De opleiding start met een geintegreerde Basismodule, waardoor je start vanaf de basis en alle basistechnieken van fotografie en beeldbewerking leert. Dat is fijn als je net begint met fotograferen, maar ook als je al wat meer ervaring hebt: zo kun je je kennis opfrissen en verbreden.

Over de opleiding & inschrijven     Studiekosten

© Christa Romp

© Christa Romp