© Fotoschool

Onderdeel van

Waar bent u naar op zoek?

Workshops & Trainingen

Start je als beginnend fotograaf het liefst met een kortdurende cursus of workshop? Of ben je als ervaren fotografie-liefhebber op zoek naar extra uitdaging en ontdek je graag een nieuw specialisme? Kies voor één van de workshops en trainingen!

Voor de beginnende fotograaf

Praktijkdag Basis Cameratechniek

Weet je nog niet of je wilt starten met een meerjarige opleiding? We bieden je de mogelijkheid om te onderzoeken of fotografie iets voor je is. Tijdens de ééndaagse Praktijkdag Basis Cameratechniek leer je de basistechnieken van fotografie en weet je na afloop alle belangrijke functies op je camera te vinden. Heb je de smaak te pakken en kies je daarna voor de beroepsopleiding? Dan krijg je de kosten van de Praktijkdag terug!

Meer informatie

Voor de ambitieuze fotograaf

Jaartraject: Werkgroep Beeldtaal (gestart sept '21)

Behoefte aan een workshop waarin je als beeldmaker gedurende langere tijd wordt begeleid? In de werkgroep Beeldtaal kies je een persoonlijk project waar je mee aan de slag gaat. Met je eigen project en aan de hand van diverse opdrachten ontwikkel je onder leiding van je docent een eigen beeldtaal om een verhaal te vertellen. Elk jaar heeft een eigen thema, dit jaar staan de zintuigen centraal. Hoe proef, voel ruik of hoor je een foto?

Meer informatie

Korte workshops en trainingen

Ben jij volop aan het fotograferen en heb jij behoefte aan meer inspiratie of uitdaging? Of wil je jouw studie (van Fotoschool of elders) uitbreiden met extra onderwijs, gericht op een specifiek vakgebied? Wij bieden een gevarieerd aanbod aan workshops en trainingen aan, gericht op de toekomstige vakfotograaf en gevorderde fotografie-liefhebber. Zo kun je jouw kennis van fotografie naar eigen wensen verbreden en verdiepen.

Meer informatie